Christian Lundgaard – dansk motorsportförare

MASCOT samarbetar med den unga föraren Christian Lundgaard som tävlar i Formel 2, men som drömmer om att köra i Formel 1. Christian Lundgaards team bär kläder från serien MASCOT® ACCELERATE och skor från MASCOT. Kläderna är särskilt utvalda med fokus på aktivitet, effektivitet och dynamik, vilket är avgörande i depån.

Christian Lundgaard & Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Starka gemensamma värderingar

Christian Lundgaard vet vad han vill och är redo att arbeta hårt för att nå sitt mål. Han har en professionell inställning och hög arbetsmoral, som perfekt matchar MASCOT:s värderingar. Det kräver hårt och fokuserat arbete för att uppnå resultat.

För MASCOT är samarbetet med Christian Lundgaard en naturlig förlängning av MASCOT:s stöttning av motorsporten i Europa, som pågått i flera år. MASCOT är stolta över att kunna vara med och följa Christians dröm. Samtidigt ökar sponsorskapet MASCOT:s synlighet i rätt sammanhang, eftersom många av MASCOT:s kunder har ett intresse för motorsport.

Michael Grosbøl & Christian Lundgaard

Christian Lundgaard uttalar sig om samarbetet: ”[…] MASCOT kan hjälpa mig på vägen mot mitt mål att tävla i Formel 1, och jag kan ge dem exponering och uppmärksamhet. Motorsport på den här nivån är en komplex och högteknologisk sport med fokus på resultat. Det är samtidigt en innovativ sport, där resultat måste levereras konstant. Alla dessa värderingar stämmer överens med MASCOT:s produkter och utveckling, så jag är säker på att vi tillsammans kan vara viktiga för varandra.”