Varselknickers

Filter
Produkttyper
Färger
Egenskaper
Material
Certifieringar
Storlekar
Tekniker
Användar
Serier
Produkter (2)
17549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
2 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
15549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
6 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY

Säkerheten är något som du inte ska kompromissa med. För dig som arbetar i högriskområden är det helt avgörande att du är synlig för alla i din omgivning. Hos MASCOT hittar du ett av marknadens största utbud av certifierade skyddskläder. Om du är ute efter varselknickers så finns här ett varierat urval i olika fluorescerande färger.

Synlighet är säkerhet

MASCOT:s skyddskläder är godkända enligt den internationella standarden EN ISO 20471. Standarden delar upp skyddskläderna i olika klasser efter hur stor del av plagget som är täckt av fluorescerande tyg och reflexer. Om du kombinerar dina varselknickers med en tröja eller jacka i fluorescerande material har du möjlighet att uppnå den högsta skyddsklassen. Väljer du varselknickers kan du således uppnå samma totala skyddsklass som med långbyxor.

0ECA1B50-97F4-4CCF-8175-F6107AD15E8D - EN ISO 20471 Skyddskläder - Hi-vis orange

Alternativet för varma dagar

Varseknickers är ett bra alternativ till långa varselbyxor när du arbetar i höga temperaturer. Med knickers får du bra ventilation för benen samtidigt som du bibehåller de praktiska knäfickor och andra fickor för förvaring som du är van att ha till hands när du använder långa skyddsbyxor. Byxbenen på MASCOT:s varselknickers är ergonomiskt utformade, vilket ger dig bästa möjliga komfort och rörelsefrihet.

Innovativa material för ultimat komfort

Alla varselknickers i MASCOT:s sortiment är tillverkade i innovativa tyger som ger dig optimal slitstyrka och hållbarhet. Den smutsavvisande ytan med Teflom® håller dina knickers rena, så att smuts och skräp från en lång arbetsdag inte påverkar din synlighet. Alla fickor och detaljer har testats utförligt i våra laboratorier och på arbetsplatser ute i verkligheten för att du ska kunna välja de funktioner som du har behov av i din specifika arbetssituation.