UV-skydd

Produkter (0)

Om du arbetar utomhus i soligt väder i många timmar varje dag, eller på tidpunkter med högt UV-index, innebär det speciella krav på dina arbetskläder. MASCOT erbjuder ett stort utbud av arbetskläder med UV-skydd särskilt framtagna för att skydda dig mot solens UV-strålar.

Skydda dig mot solens strålar

Hos MASCOT hittar du arbetskläder med UV-skydd som är certifierade enligt UV-standard 801. Certifieringen ger dig ett optimalt skydd mot solens strålar. När du väljer arbetskläder med UV-skydd med denna certifiering kan du vara säker på att solstrålarna inte tränger igenom arbetskläderna och skadar din hud.

Många olika varianter

I MASCOT:s sortiment finns olika produkter med UV-skydd. Du kan hitta allt från arbetsbyxor, snickarbyxor, arbetsjackor och tröjor till t-shirtar, shorts och knickers. Arbetskläder med UV-skydd har samma höga slitstyrka och funktionalitet som du är van vid från dina övriga arbetskläder från MASCOT. Du har bland annat tillgång till ett flertal praktiska fickor och funktioner, som till exempel hängfickor, knäfickor och framfickor.

Synlig och säker på sommaren

Hos MASCOT finns även arbetskläder som håller dig synlig och säker samtidigt som du är skyddad mot solens strålar. Om du till exempel arbetar nära maskiner eller trafik, där synlighet är avgörande för din säkerhet, kan du med fördel använda MASCOT:s arbetskläder med UV-skydd i fluorescerande material med reflexer.