Termoskjortor

Filter
Produkttyper
Färger
Material
Certifieringar
Storlekar
Tekniker
Användar
Serier
Produkter (1)
15104-998
MASCOT® HARDWEAR
svart
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY

När du behöver hålla dig varm, men samtidigt gärna vill vara stilrent klädd, är MASCOT:s termoskjortor det självklara valet. MASCOT:s termoskjortor hämtar inspiration från modebranschens isolerande skjorttyper, och de kan användas på flera olika sätt. Du kan med fördel använda en termoskjorta under övergångsmånaderna ovanpå en t-shirt eller sweatshirt i stället för en jacka. Termoskjortorna är också lämpliga att bära under kalla arbetsdagar, exempelvis under en jacka. Skjortorna ger en behaglig komfort under kalla arbetsdagar, så att du enkelt kan hålla värmen.

Termojacka & Hantverkarbyxor - MASCOT® HARDWEAR - Miljö

MASCOT har ett brett sortiment av termoskjortor i många olika varianter. I MASCOT® ADVANCED finns även en termoskjorta med CLIMASCOT® Lightweight Insulation. Den unika CLIMASCOT®-isoleringen säkerställer att du lätt håller värmen. Skjortan är lätt och mjuk och upptar inte mycket plats som ett mellanlager, eller när den ska packas ner i t.ex. en väska. Dessutom är skjortan tillverkad i flanell, vilket ger tyget en karakteristisk mjuk yta. Här hittar du också termoskjortor med vadderat foder i hög kvalitet, som ger utmärkt värmeisolering. Dessa termoskjortor har CORDURA®-förstärkningar på ställen som är särskilt utsatta för slitage. Cordura® är sju gånger starkare än bomull, vilket gör skjortan extra slitstark och hållbar, så att du kan använda skjortan länge.

MASCOT:s termoskjortor kan alla justeras vid handlederna för bästa komfort och rörelsefrihet, under både arbete och fritid. Med MASCOT:s termoskjortor finns också goda möjligheter att förvara utrustning som exempelvis en penna eller mobiltelefon. Skjortorna har flera praktiska funktioner, såsom bröstfickor med antingen tryckknapp och/eller blixtlås. Skjortorna har dessutom ärmfickor och framfickor.