Snickarbyxor till barn

Snickarbyxor till barn från MASCOT är idealiska för barn som gärna vill likna sina föräldrar. Många kvinnor och män använder snickarbyxor som arbetskläder, och barn vill ofta efterlikna sin mamma och pappa. Snickarbyxor till barn täcker ländryggen och hjälper därför till att hålla kylan ute vid aktiviteter utomhus. Om ni ska ha en familjedag i trädgården kan hela familjen med fördel hoppa i ett par snickarbyxor från MASCOT.
Produkter (1)
18969-311
MASCOT® ACCELERATE
3 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
Barn - Piktogram

Ett alternativ till overallen

Under vår- och höstsäsongen, när vädret kanske inte kräver en overall men kylan ändå biter ibland, kan snickarbyxor till barn vara ett bra alternativ. Snickarbyxor till barn har också blivit populära för inomhusbruk, och kan därför lätt användas till vardags tillsammans med en överdel från MASCOT.

Designade för den lilla hantverkaren

MASCOT:s snickarbyxor till barn är tillverkade i en ergonomisk design som säkrar god komfort och rörelsefrihet. Snickarbyxor till barn är designade med korta hängslen i kraftig resår och reglerbar linning. Det populära tyget i fyrvägsstretch har en låg vikt och en vattenavvisande yta som passar mycket bra för barn som är aktiva utomhus. Våra snickarbyxor finns i olika färger, så det är möjligt att skapa olika uttryck, och barnen får möjlighet att leka att de är små hantverkare. Precis som hos de professionella hantverkarna är det även på snickarbyxor till barn extra förstärkning på knäna, så att de kan krypa runt och leka på golvet eller marken. De praktiska fickorna kan till exempel användas till förvaring av leksaksverktyg eller snacks. På MASCOT:s snickarbyxor till barn finns också reflexer som gör barnen synliga på kvällen.