MASCOT engagerar sig i fotboll

MASCOT stöder fotboll över hela Europa Det sker genom både huvud- och delsponsorskap, vilket ger MASCOT exponering i arenan, på tröjor och via LED-banners, men där även det professionella samarbetet med klubbarna och deras partnernätverk är viktiga element.

LED-banners - MASCOT® WORKWEAR STRETCH

MASCOT engagerar sig i fotboll eftersom våra kunder och samarbetspartner är intresserade av det. Sport har en förmåga att fascinera och föra samman människor runt om i världen, över gränser, kulturer, politik och religion. Samtidigt är professionella klubbar även bra samarbetspartner och ett sätt att nätverka. För MASCOT är fotbollssponsringen en betydelsefull metod för marknadsföring. Det beror inte bara på att MASCOT får exponering på bra plattformar, utan även eftersom det stöder en sport och skapar goda upplevelser för kunder och samarbetspartners.

MASCOT engagerar sig i fotboll över hela Europa:

Nederländerna

MASCOT är en officiell leverantör av arbetskläder till Ajax och sponsrar med tröjor till SC Heerenveen. Dessutom har vi LED-banners på utvalda arenor.

Officiell leverantör av arbetskläder till Ajax

Sponsrar med tröjor till SC Heerenveen, Roda JC Kerkrade

Tyskland

MASCOT stöder flera klubbar i Tyskland, och MASCOT® WORKWEAR kan ses på flera platser i de tyska klubbarna.

LED-banners i flera stora klubbar i hela Europa

Danmark

MASCOT är huvudsponsor till Silkeborg IF och har dessutom samarbeten med en del klubbar i danska superligan och klubbar i övriga ligor.

Huvudsponsor till Silkeborg IF (SIF)

47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887 - Passion for football

Aktiviteter i övriga europeiska fotbollsnationer

MASCOT engagerar sig i fotboll i flera europeiska länder. Därför kan MASCOT® WORKWEAR dyka upp på din skärm när du tittar på matcher från olika länder.