Arbetssnickarbyxor

Produkter ()

Om du är på jakt efter ett par funktionella och slitstarka snickarbyxor, har MASCOT ett brett utbud av arbetssnickarbyxor. Arbetssnickarbyxor från MASCOT finns i många olika varianter och färger, med en massa funktioner och detaljer. Snickarbyxor är behagliga och praktiska att arbeta i, och väl lämpade för många olika branscher.

Om du till exempel har ett jobb där du arbetar mycket på knä eller sitter på huk, är arbetssnickarbyxor från MASCOT ett uppenbart val. Med ett par snickarbyxor kan du vara säker på att ländryggen alltid är skyddad så att du inte fryser. Snickarbyxor är därför ett ypperligt alternativ till ett par arbetsbyxor, när du vill ha hög komfort och skydda både rygg och ländrygg. MASCOT:s snickarbyxor har en ergonomisk passform som ger dig stor rörelsefrihet och gör dem bekväma att arbeta i.

Snickarbyxor i många varianter

MASCOT:s arbetssnickarbyxor finns i olika material. I vårt utbud hittar du bland annat vind- och vattentäta snickarbyxor för utomhusarbeten under den kalla säsongen, fluorescerande snickarbyxor i de fall där ditt arbete kräver extra synlighet, samt lätta snickarbyxor som är lämpliga för inomhusarbete eller andra varma miljöer. MASCOT:s arbetssnickarbyxor har en mängd praktiska fickor. Du hittar bland annat snickarbyxor med bröstficka och pennficka, knäfickor, lårfickor och tumstocksficka. På så sätt kan du enkelt ha alla dina verktyg till hands.

Maximalt skydd oavsett yrke

Om ditt arbete kräver ytterligare skydd, kan du också välja snickarbyxor med flera skydd, exempelvis antistatiska, syraskyddande och flamskyddande egenskaper. Dessutom kan du få arbetssnickarbyxor i fluorescerande material, om du behöver extra synlighet och säkerhet på arbetet. Om du arbetar utomhus under de varma sommarmånaderna, kan du med fördel välja ett par snickarbyxor med UV-skydd, så att solen inte skadar din hud.