MASCOT® ACCELERATE

Serien som kan anpassas till varje situation

Icon - +70 productsIcon - men/women/childrenIcon - Mix & MatchIcon - 6 colours

En serie för många branscher

Den genomgående flexibiliteten i MASCOT® ACCELERATE ger funktioner, färger och möjligheter som passar en mängd branscher.

MASCOT® ACCELERATE har så många olika produkter, produkttyper och funktioner att det finns perfekta lösningar för både hantverk, logistik, produktion, transport och industri.

Model - MASCOT ACCELERATE - 18103-316Model - MASCOT ACCELERATE - 18101-511Model - MASCOT ACCELERATE - 18005-511Model - MASCOT ACCELERATE 18569-442

De många kombinationsmöjligheterna i MASCOT® ACCELERATE är en av seriens stora styrkor. Serien är genomtänkt i förhållande till att mixa och matcha på alla nivåer.

Med över 70 produkter i serien kan hela företaget få kläder oavsett behov. Det är en hel kollektion både för män och kvinnor, med två passformer till kvinnor.

Se alla produkter i MASCOT® ACCELERATE

Mix & Match över 70 produkter

Populära MASCOT-färger och nya trendfärger

Färgerna i MASCOT® ACCELERATE har noga valts ut för att passa målgruppens smak och aktuella trender. Serien bjuder både på populära MASCOT-färger och på en rad nya färger: signalröd, azurblå och gräsgrön.

202099101033303180901009

MASCOT ACCELERATE_18045_18153_18078 - women - model - smiling

Stor undersökning om passform för kvinnor

I förarbetet med MASCOT® ACCELERATE ingick även en omfattande studie av passformer för kvinnor. Ett stort antal kvinnor i branschen fick sina mått tagna och utefter de tusentals måtten kunde helt nya passformer tas fram, som är uppdaterade efter dagens kvinnokroppar och helt unika för MASCOT. De två passformerna för kvinnor kallar vi för Diamond och Pearl.

Arbetskläder för kvinnor

MASCOT ACCELERATE_18103-18579 - male- model

Mix produkter väl lämpade för industritvätt

En stor del av produkterna i MASCOT® ACCELERATE har testats utefter normen EN ISO 15797 för industritvätt. Det är ett stort utbud av produkter som ska tåla industriella tvätt- och torkprocesser.

Tål industritvätt

MASCOT ACCELERATE_18903_18979_18903- children - model - smiling

Match mor och far

Nu finns det även slitstarka kläder till flickor och pojkar mellan 3 och 14 år, som är skapade för maximal rörelsefrihet. Det finns ett helt program med kläder, från innersta till yttersta lagret. Sätt ihop ett coolt set och låt dem matcha mammas eller pappas arbetskläder.

Barnkläder

Testat av användarna – arbetskläder på arbetet

MASCOT® ACCELERATE har utvecklats tillsammans med potentiella användare. Redan tidigt i utvecklingsprocessen har arbetskläderna satts i arbete.

När de första prototyperna var klara skickades de ut för att användas på arbetsplatserna. I ett nära samarbete med testpersonerna anpassas och finjusteras detaljerna igen och igen.

I denna fas ligger fokus på arbetsklädernas rörelsefrihet och funktioner, såsom fickor. Först när produkterna helt lever upp till målgruppens behov och MASCOT:s önskemål är vi redo att skicka vidare kläderna till nästa led i utvecklingsprocessen.

mascot accelerate - tested to work - kneeling on floor

En utvecklingsprocess med höga krav

MASCOT® ACCELERATE har utvecklats för att leva upp till branschens alla krav.

De nya arbetskläderna skulle vara som skräddarsydda för många olika målgrupper och tillgodose en mängd arbetsbehov. Samtidigt har den en unik designlinje som ger företagen en strömlinjeformad, presentabel och toppmodern visuell identitet.

Utvecklingen av MASCOT® ACCELERATE började med designteamet för flera år sedan. Men inspiration från trender inom mode och sport samt från användarna och branschen tog designteamet fram seriens genomgående designlinjer och valde ut dess färger och material.

Med dynamik och rörelsefrihet från motorsport

Klädernas designlinjer har utformats efter linjerna som skapar fart och dynamik hos Audi Sports tävlingsbilar. Kläderna har därför ett sportigt, aktivt och slimmande utseende.

Audi Sport DTM race cars - 2019 MASCOT ACCELERATE - Audi Sport - DTM race car - mechanics - MASCOT WORKWEAR