MASCOT® WORKWEAR

Skyddsskor med Boa®-stängning – en ovärderlig hjälp under en hektisk arbetsdag

7. september 2016
Skyddsskor måste ge maximalt skydd, ha högsta komfort och designas för att passa varje arbetssituation. Och det finns många valmöjligheter. Om din arbetsdag kräver att skorna måste på och av flera gånger, eller om du bara är ute efter ett alternativ till den vanliga snörningen, är Boa®-stängningen ett självklart val.
I MASCOTs nya serie med skyddsskor, DYNAMIC, finns det fyra modeller med Boa®-stängning: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra och MASCOT® Grofa.

Boa® – när det ska vara enkelt att knyta skorna
Med Boa®-låsningen får du en skyddssko med optimal komfort kombinerat med en snabb snörning av skon. En skyddssko med Boa® garanterar att din skyddssko alltid sitter optimalt på foten. Snurrskivan hanteras enkelt med bara en hand. Skon snöras enkelt och sitter perfekt med hjälp av de rostfria stålsnörena, och kan snabbt och enkelt lossas igen när du behöver ta av dig skorna flera gånger per dag. Snurrskivan kan finjusteras och ger därför en perfekt passform utan några tryckpunkter. De rostfria stålsnörena är enormt starka, och låssystemet står emot vatten, smuts och is.

DYNAMIC är ett bra val för en aktiv arbetsdag, där passform och säkerhet är prioritet. Utöver Boa®-stängningen har MASCOT tänkt på användarbehov, funktion och arbetssituation i samband med designen av de nya skyddsskorna, skyddskängorna och skyddssandalerna.

Egenskaper hos de nya skyddsskorna från DYNAMIC-serien
Utöver den patenterade Boa®-låsningen och superkomfort med flexibelt spiktrampskydd och gott om plats i den ergonomiskt formade tåhättan, har MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra och MASCOT® Grofa också ett sportigt utseende och en transparant sula som inte lämnar märken på golv och andra underlag. Dessutom har skyddsskorna behandlats med SILVADUR™, som är antibakteriellt och motverkar lukt i textilmaterial.

Läs mer om skyddsskor med Boa®-låsningen och om MASCOTs serier av skyddsskor i MASCOTs nya katalog med uteslutande skyddsskor – och där finns många produktnyheter: http://papers.mascot.dk/Mascot/SE/FootwearCatalogue/

Ladda ner och se högupplösta bilder på skorna från serien här: http://fotoweb.mascot.dk?bid=fxcxkxk

 

Viktiga länkar

Katalog

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +46 852507940 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385