MASCOT® WORKWEAR

MASCOT:s samarbete med återförsäljare

Om du är återförsäljare av MASCOT:s kläder blir du ansluten till en av våra resande säljare samt en kontaktperson inom internförsäljning på huvudkontoret. De här personerna kommer att fungera som dina huvudsakliga kontaktpersoner. Säljaren kommer att besöka dig enligt överenskommelse och för att presentera nya produkter och lösningar.

Om du har större kunder som kräver lite extra uppmärksamhet så är du också välkommen att ta kontakt med vår accountsäljare i ditt område. Han eller hon kan hjälpa dig med service och iordningställande av sortiment tillsammans med dig.

MASCOT ställer också en rad onlineverktyg till förfogande:

Återförsäljarportal
Vi sätter upp er butik på vår återförsäljarportal. Här kan du när som helst logga in och se er butiks historik i form av fakturor, följesedlar och beställningsbekräftelser. Du kan också se den aktuella lageröversikten, hitta bra erbjudanden på utgående varor och mycket annat.

Onlinebutik
När du ska beställa produkter ska det som regel gå så snabbt som möjligt. Det kan du göra med några få klick i onlinebutiken som är utvecklad för just MASCOT:s återförsäljare. Din beställning går direkt in i MASCOT:s system och behandlas vanligtvis samma dag.

Marknadsföring i butiken
Se till att inrätta butiken så att dina kunder hittar till det du vill sälja. MASCOT har tagit fram en rad ändamålsenliga skyltar, broschyrer och kampanjmaterial som du gärna får beställa och använda. Se en översikt över det aktuella urvalet. Om du vill göra marknadsföringsmaterial själv kan du komma ihåg att du alltid kan hämta produktbilder i hög kvalitet på vår onlinebildportal.

Om du har frågor eller önskar personlig service angående beställningar osv. så finns vår stora kundtjänst till hands för att hjälpa dig. Ring till oss på 87244700.

 

Därför bör du välja MASCOT® WORKWEAR

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +46 852507940 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385
Mascot International A/S
Julsoevej 100
8600 Silkeborg
Danmark

Tlf. +45 8724 4700
Fax +45 8724 4701
SE/CVR nr. 1386 3385