Skyddsbyxor med hi-vis – synliga, elastiska och slitstarka

ACCELERATE SAFE Hi-vis byxor Man
Den 5 Maj 2021
Oavsett om du arbetar i skogen, vid järnvägen eller på en byggarbetsplats är synlighet och rörelsefrihet avgörande. Med de nya byxorna i MASCOT® ACCELERATE SAFE får du lätta, slitstarka och elastiska byxor med hi-vis.

Hur många timmar arbetar du på ett år? Antagligen så många timmar att endast de bästa arbetskläderna är bra nog. Både när det gäller säkerhet och komfort. Med reflexer och fluorescerande kontrastfärger lever byxorna i herrpassform 19179-511 och dampassform 19178-511 upp till EN ISO 20471 kl. 1, som ställer krav på synliga arbetskläder.

Stretchigt material som ger god rörelsefrihet

En lång dag på jobbet kräver att byxorna sitter som de ska och inte stör. Med byxor i stretchtyg kan du röra dig fritt hela dagen, utan att dina kläder begränsar dig. Stretchtyget är elastiskt i alla riktningar, och i kombination med den ergonomiska passformen och låga vikten får du ultimat komfort. I MASCOT® ACCELERATE SAFE är även reflexerna elastiska, så att rörelsefriheten är i topp i alla delar av plagget.

Slitstarka och lätta byxor

Arbetsbyxor ska användas både idag, imorgon och om ett år. Därför är slitstyrkan mycket viktig. Därför är skyddsbyxorna 19179-511 och 19178-511 tillverkade i ett slitstarkt material som ökar hållbarheten. Trots det är byxorna lätta och känns inte tunga att ha på.

ACCELERATE SAFE Hi-vis byxorACCELERATE SAFE Hi-vis byxor Produkter utvecklade till kvinnor

Hi-vis-stretch för alla tillfällen

Serien MASCOT® ACCELERATE SAFE har certifierade skyddskläder med hi-vis för alla som har behov för synlighet, funktionella detaljer och maximal rörelsefrihet. Det kompletta produktsortimentet har en modern design och ser till att du syns från topp till tå.

Arbetar du på knä under arbetsdagen? Byxorna är utrustade med knäfickor, så att du kan sätta i knäskydd när du behöver det. Knäfickorna är tillverkade av CORDURA®, som är extra slitstarkt, då knäna ofta utsätts för mer slitage. Med knäskydd skyddar du dina knän, så att de håller i många år. Byxorna är samcertifierade med MASCOT:s knäskyddstyp SHORT eller LONG i förhållande till EN 14404 och förberedda för hängfickor 19450-126.

Byxorna i herrpassform 19179-511 och byxorna i dampassform DIAMOND 19178-511 finns på lager och kan beställas eller köpas hos din lokala MASCOT-återförsäljare.

 
MASCOT® ACCELERATE SAFE