Får vi lov att presentera - MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car
Den 16 April 2019
MASCOT har gradvis etablerat sig som ett känt märke i motorsportvärlden bland annat genom partnerskapet med Audi Sport. 2019 utökar vi detta partnerskap, då vi stolt kan presentera en ny bil i DTM: MASCOT® WORKWEAR Audi RS 5 DTM, som ska köras av fransmannen Loïc Duval.

Loïc Duval har tidigare vunnit Le Mans och World Endurance Championship, och han ser fram emot sitt tredje år med Audi Sport Team Phoenix. ”Rött är en av mina favoritfärger” berättar Duval och fortsätter ”det passar min hjälm, som har röda områden. Det är även en av mina söners favoritfärg, så nu kommer han att heja på mig ännu mer”.

”Jag hoppas kunna ta ett stort steg framåt, precis som jag gjorde från 2017 till 2018, och att vi kan bygga vidare på framgångarna i slutet av förra säsongen” säger Duval. Under vintern har han arbetat intensivt med sin nya racingingenjör, Philipp Kluth, för att förbereda sig in i minsta detalj för den kommande säsongen. ”Han har varit hos Phoenix länge och känner väl till DTM. Jag ser redan fram emot de nya turbomotorerna och att ha Aston Martin som ny rival”.

Hos MASCOT ser vi fram emot att följa MASCOT® WORKWEAR-bilen och Loïc Duval under säsongen.

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval 

2019 - MASCOT WORKWEAR Audi RS 5 DTM - Audi Sport - race car - Loïc Duval