Se de senaste trenderna inom arbetskläder

i den nya hantverkartidningen MASCOT® WORKWEAR för vår/sommar
Kataloger - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - MASCOT 2018
Den 11 April 2018
60 sidor med inspirerande artiklar, produktrecensioner från hantverkare från hela Europa och produktguider som hjälper dig att välja de bästa produkterna för ditt jobb. Tidningen finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare samt online, där korta videor ger liv till artiklarna och ger dig en fullständig upplevelse av arbetskläderna.
Letar du efter en tidning som visar de senaste trenderna inom arbetskläder? Hantverkartidningen MASCOT® WORKWEAR är full med innovativa produkter och kombinerar produktguider, som du känner igen från vanliga tidningar, med intressanta artiklar om hantverkare från hela världen.

Produktrecensioner från hantverkarna själva

Arbetskläder med stretch är det nya svarta. Och det är här för att stanna. Men vad tycker andra hantverkare egentligen om arbetskläder med stretch? Läs recensionerna av MASCOT:s byxor i fyrvägsstretch och se om du håller med. Om du inte har provat byxorna än, så kanske de kan bli de nästa arbetsbyxorna du köper.

Kataloger - Press 2018

Arbetskläder för arbete i utmanande miljöer

Hantverkare utsätter sina arbetskläder för olika utmaningar beroende på yrke. I tidningen finns det artiklar om hantverkare som arbetar vid världens ände i Patagoniens öde områden. Här sätts arbetskläderna verkligen på prov mot hårda vindar och mycket regn. Du kan också läsa om mekaniker som arbetar under världens tuffaste offroad-tävling, Dakarrallyt, och vad mekanikerna i Audi Sports mekanikerteam i ABB FIA Formel E-mästerskapen har för krav på sina arbetskläder.