Besök MASCOT

på Nordbygg
Nordbygg 2018 - Mässa
Den 13 Februari 2018
MASCOT finns i år igen att finna på Nordeuropas största branschmässa för byggvaror, Nordbygg. I stånd B06:31 bjuder vi in för samtal om möjligheterna inom arbetskläder och skyddsskor, samt enkelt beställning och snabb leverans.

På Nordbygg lägger produktsidan fokus på två produktområden, där det har skett stora framsteg under de senaste åren, nämligen arbetskläder med 100 % stretch och lätta, flexibla arbetsskor med full säkerhet.

Stretchmaterialet kom på allvar med i arbetskläderna 2017, och det finns inga tvivel om att elastiska material är framtiden. MASCOT:s nya, stora serie med stretchbyxor och elastiska överdelar, innerst till ytterst, MASCOT® ADVANCED, får under våren fler produkter, bland annat shorts. MASCOT® ADVANCED är känt för att ha bekvämlighet och rörelsefrihet som är i en klass för sig, vilket är ett resultat av de elastiska materialen och en helt ny passform. Produkterna har utformats och testats för att klara en arbetsdag i alla slags väder och till hantverkarna som kräver det allra bästa av sina arbetskläder.

I MASCOT:s nyaste serie skyddsskor, MASCOT® FOOTWEAR FLEX, har skyddsskorsanvändares största utmaningar tagits an: Tunga och stela arbetsskor som ger trötta ben och rygg. De tunga materialen har ersatts med lätta, stötdämpande material och böjligheten i framfoten är exceptionell.
Skorna är i den högsta säkerhetsklassen inom halkhämmande sulor, och godkända enligt EN ISO 20345. FLEX-serien omfattar åtta nya skyddsskor. De är designade, utvecklade och testade med syfte att ge frihet till fötterna under aktiva arbetsdagar.

Känslan av total rörelsefrihet och glädjen i jobbet går inte att beskriva, men kan visas. På Nordbygg kan du få tjuvkika på MASCOT:s nya stretch-film som visar vad glädje och fullständig rörelsefrihet gör för kroppen och arbetslusten.

17115-318 - Termojacka - MASCOT® ADVANCED17079-311 - Byxor med knäfickor - MASCOT® ADVANCED - Press 2018
F0121 - Skyddsskor (låga) - MASCOT® FOOTWEAR FLEX - 2018F0124 - Skyddsskor (låga) - MASCOT® FOOTWEAR FLEX - Press 2018

Vi ser fram emot att se dig vid ståndet.