Ny rekordstor katalog

från MASCOT
Kataloger - Press 2017
Den 31 Oktober 2017
MASCOT har precis lanserat sin nya huvudkatalog. Katalogen innehåller många nyheter, däribland den helt nya serien för 2017, MASCOT® ADVANCED. T-shirtar, tröjor och jackor i många varianter lanseras nu i höst. MASCOT® ADVANCED är arbetskläder till byggbranschen, i nya färger, med nya funktioner och av nya material med 100 % stretch i både byxor, tröjor och jackor. Det finns även en ny serie med lätta och flexibla skyddsskor i MASCOT® FOOTWEAR-serien.
En ny katalog som innehåller samtliga produktkategorier inom arbetskläder och skyddsskor till samtliga kundsegment ger MASCOT endast ut vartannat år. Denna gång har det blivit en rekordstor katalog med hela 628 sidor. I katalogen finns produkter i upp till 23 färger till alla delar inom hantverk, bygg, anläggning, industri, produktion, transport, service och logistik. MASCOT är en av få leverantörer som har hela lösningar för arbetskläder för så många av användarna.

Med ett så stort sortiment ska det vara enkelt att hitta en produkt som passar dig. Många utgår från sin favoritfärg. Därför har vi infört en samlad överblick av alla produkter sorterade efter färg. Tycker du till exempel om kobolt hittar du enkelt alla möjligheter listade efter produkttyp. Överblicken finns längst bak i katalogen.

Kataloger - Arbetskläder - Press

Du får tag på katalogen hos din lokala MASCOT-återförsäljare, men du kan titta igenom den redan nu. MASCOT har gjort en onlineutgåva av katalogen så att du enkelt kan bläddra, söka och hitta precis vad du letar efter. Det är även möjligt att göra dina egna kataloger här. Välj ut sidor med de produkter du föredrar och skapa en PDF-fil med din egen MASCOT-katalog.