Personlig stil

- även på arbetet
Style - MASCOT® WORKWEAR - 2017 Press
Den 27 Mars 2017
I vår presenterar MASCOT en rad nya sweatshirtar, skjortor och T-shirtar, i serien MASCOT® FREESTYLE. De nya stilarna passar hantverkare som inte bara vill sticka ut på fritiden, utan även på jobbet. Kombinera de nya överdelarna med dina traditionella arbets-kläder, och sätt en individuell prägel på vardagen.
I modevärlden finns en tydlig tendens, särskilt bland unga, självständiga hantverkare. Kläderna ska vara trendiga, coola och passa den individuella stilen, både på och utanför arbetet. Därför lanserar MASCOT nu en rad produkter som är anpassade för dig och som prioriterar stil och design lika mycket som att arbetskläderna ska vara funktionella.

Kombinera trender med traditionella arbetskläder

Kläder i lager står i fokus hos MASCOT. Med diskreta modefärger är det möjligt att kombinera de nya överdelarna med de arbetskläder som du redan använder. Färgerna matchar de flesta kulörer som används i bygg- och hantverksyrken. De nya produkterna kan krydda looken, och göra det möjligt att behålla en snygg stil på jobbet. ”Med MASCOT® FREESTYLE ruskar vi om i mark-nadens överflöd av mer traditionella arbetskläder för att nå ut till trendsättarna, som kräset sam-mansätter och sorterar, så att de får precis den individuella stil som de önskar” berättar administrat-ionschefen på MASCOT, Michael Grosbøl.

Inspiration från natur och surfmiljö

I surfmiljön hittar man en grupp människor som inte låter sig skrämmas av naturen och dess kraf-ter. Detsamma gäller för nutidens hantverkare. Därför är det just naturen och surfarnas avslapp-nade stil och behov av funktionella kläder som utgör inspirationskällan till den nya serien med över-delar. Kläderna ska kunna hålla måttet, oavsett vilket väder de blir utsatta för, och samtidigt ha en bra passform och komfort.

Skjortor - 2017 Press

Ska skjortan vara öppen eller stängd? Ska ärmarna vara ned- eller uppvikta? Möjligheterna är många. De tre nya skjortorna har var och en sin egen unika design och funktionella detaljer som gör arbetsdagen både mer trendig och bekväm. Skjortorna har praktiska bröstfickor till förvaring, och manschetter med knappjustering.

T-shirts - 2017 Press

Piffa upp din arbetslook med ett coolt tryck på T-shirten. Inspirationen kommer från surfmiljön, som tar den individuella stilen på allvar. Använd T-shirten under en öppen skjorta, över en svettranspor-terande undertröja eller helt för sig, om vädret så tillåter.

Sweatshirts - 2017 Press

För de kyligare arbetsdagarna kan du med fördel dra en av de nya sweatshirtarna över huvudet. Med en modern passform och ribbkant i krage, hals och ärmar, är stilen klassisk streetwear. Sam-tidigt gör en blandning av bomull och elasticitet att kvaliteten i de tre sweatshirtarna ger en funktion-ell rörelsefrihet.