Se den nya filmen

om MASCOT
Company Movie - 2016
Den 4 Maj 2016

Idag är det premiär för den nya filmen om MASCOT. Under flera månader har ett filmteam varit tätt inpå en av Europas största tillverkare av arbetskläder: MASCOT® WORKWEAR. Följ med på en rundtur genom hela organisationen.

I filmen får du träffa MASCOT-anställda från hela Europa. Du får följa med och besöka Vietnam och Laos, där arbetskläderna tillverkas i MASCOTs egna fabriker. Du blir även inbjuden till MASCOTs Testcenter, där du får reda på vad det innebär att MASCOT är Tested to work. Filmteamet har rest runt i hela organisationen för att du ska få ett intryck av vilka MASCOT är och hur de arbetar för att tillverka världens bästa arbetskläder.

YouTube - no video

Vi ser fram emot att få höra hur vi kan hjälpa dig.

Följ med bakom kulisserna

Bilderna här är från Vietnam och Laos, där vi besökte kollegorna på våra fabriker och började spela in filmen. De två långa männen, som hör till vårt filmteam från Inhouse Film, väckte en del uppståndelse när de gick omkring med kamerorna, vilket kanske syns på bilderna?

Vietnam - 2016