MASCOT

lanserar ny huvudkatalog
MASCOT® WORKWEAR Kataloger - 2015
Den 26 Oktober 2015
I samband med den största produktlanseringen i MASCOT:s historia lanserar MASCOT en ny huvudkatalog. Katalogen innehåller ett rekordstort antal produkter och introducerar samtidigt MASCOT:s nya koncept: MASCOT hyllar passionen.
MASCOT lanserar en ny huvudkatalog på 436 sidor och med över 600 produkter – ett rekordstort antal produkter. Tre nya serier presenteras: MASCOT® SAFE SUPREME, MASCOT® SAFE LIGHT och MASCOT® LIGHT samt flera produktnyheter som supplement till befintliga serier. Katalogen har fokus på ”sublim slitstyrka”, ”optimal rörelsefrihet” och ”optimal komfort i alla slags väder”. Som introduktion till varje serie finns en QR-kod och en länk, som skickar läsaren vidare till en video där man kan se klädernas helt unika funktioner live.

MASCOTs passion

Det genomgående temat i årets huvudkatalog är: MASCOT hyllar passionen. MASCOT vill dela entusiasmen för arbetskläder med kunder och partner. I katalogen får intresserade läsare en inblick i verksamheten med citat från medarbetare som berättar om MASCOT:s kultur och passion för arbetskläder.

Riktad mot ett brett segment

MASCOT:s huvudkatalog vänder sig till ett brett segment av användare av arbetskläder – allt inom hantverk, byggbranschen, servicefacket, industri, produktion, logistik och industri på utlandsentreprenad. Efter varje serie är produkterna samlade och kategoriserade efter färg, därmed blir det enklare att välja produkter inom din bransch eller i ditt företags färg. ”Mix & Match”-avsnittet längst bak är ett verktyg som kan inspirera dig och hjälpa dig att kombinera MASCOT:s produkter genom serier och färger. Därmed kan du anpassa arbetskläderna till din personliga stil och företagets krav.

Nya material som är Tested to work

Katalogen presenterar nya och innovativa material som PrimaLoft® Black Insulation Eco, som MASCOT använder i produktnyheter. Huvudkatalogen från MASCOT ger dig en överblick över hela produktsortimentet som är utvecklat och framställt under konceptet, sloganen och kvalitetsstämpeln Tested to work.