Lätta och presentabla kläder till en mängd arbetsfunktioner

    2019 - Modeller, Man, Kvinna talking, Skjorta, Pikétröjor till kvinnor
    Tue, 05 Nov 2019
    MASCOT lanserar nu corporate wear. Stilfulla och bekväma arbetskläder, som med sitt presentabla utseende passar för serviceyrken och andra yrken med kundkontakt. Produkter som specialdesignats både för kvinnor och män.

    MASCOT:s corporate wear-produkter är lätta, formella arbetskläder som är bekväma att bära samtidigt som de ser snygga och professionella ut. Du behöver därför inte kompromissa med komforten för att se presentabel ut. Produkterna är dessutom framtagna för att se fina ut hela dagen. Byxor och kjolar är tillverkade i 100 % stretchtyg, som har en fint och presentabelt utseende, samtidigt som det är slitstarkt för upprepad användning.

    Presentabel företagsidentitet

    MASCOT:s corporate wear-produkter passar utmärkt för dig som arbetar på kontor, i butik eller bakom en disk. Det finns bland annat skjortor i olika färger, kvaliteter och passformer samt eleganta stickade produkter. Dessutom hittar du byxor och kjolar i 100 % stretchtyg. Underdelarna för kvinnor finns i två olika passformer: PEARL och DIAMOND, så att alla kvinnor kan få produkter som har en optimal passform och full rörelsefrihet i arbetet.

    Många kombinationsmöjligheter

    Det finns otaliga möjligheter att kombinera corporate wear-produkterna och skapa olika set. Du kan även kombinera produkterna med MASCOT:s övriga sortiment. På så sätt kan företag skapa en profilerande image inom alla olika arbetsområden.

    2019 - Modeller, Män, Kvinna talking, Skjorta, Pikétröjor till kvinnor , Byxor, Kjol, Stickad tröja

    Hitta MASCOT:s corporate wear-produkter hos din MASCOT-återförsäljare eller på www.mascot.se.